BRAM BRINKMAN

Bram

Bram Brinkman is na afronding van zijn studie communicatiewetenschap in 1997 bij Vitae gestart als consultant werving & selectie. De laatste twee jaar hield hij zich bezig met het opzetten van de executive search-discipline. Vanaf 2002 t/m 2009 was hij werkzaam bij Sdu uitgevers binnen het fiscale fonds.

In die periode is hij als senior uitgever operationeel en commercieel verantwoordelijk geweest voor diverse uitgeefprojecten waaronder de delen Omzetbelasting, Loonbelasting, Premieheffing en Lokale Heffingen binnen NDFR en vakbladen als NTFR en Vastgoed Fiscaal & Civiel. Bram was er in 2009 mede verantwoordelijk voor dat in een gezamenlijke inspanning de grote vier advieskantoren hebben besloten om NTFR ook in print beschikbaar te stellen aan hun professionals. Een definitieve doorbraak van het blad binnen Fiscaal Nederland.

Na zijn vertrek bij Sdu eind 2009 begon hij per 1 december van dat jaar samen met Christiaan Thomas een executive searchbureau dat zich met name toelegt op de werving en selectie voor de fiscale adviesmarkt. Vanaf januari 2013 is hij ook weer actief als uitgever voor de fiscaal-juridische markt. Bram is partner bij Thomas & Brinkman.

CONTACT

Nieuwe Gracht 49 
2011 ND Haarlem 

T +31 (0)6-51 68 73 34

info@tb-uitgevers.nl