CHRISTIAAN THOMAS

Christiaan

Christiaan Thomas begon in 1978 als adjunct-uitgever bij Kluwer en klom daar op tot adjunct-directeur van de fiscale uitgeefdivisie. Hij onderscheidde zich bij Kluwer door het succesvol ontwikkelen van nieuwe uitgaven en commerciële concepten. Zo was hij de geestelijke vader van o.a. de reeks Fiscaal Commentaar, het Tijdschrift Fiscaal Ondernemingsrecht en talloze boeken, jaargidsen en tijdschriften (o.a. de diverse “Bulletins”).

In 1999 vertrok Christiaan Thomas bij Kluwer en richtte hij samen met Rob Rijper een nieuwe fiscale uitgeverij op in een joint venture met Sdu. Onder de naam Sdu Fiscale en Financiële Uitgevers bv bracht deze uitgeverij vanaf 2000 nieuwe en verfrissende fiscale uitgaven op de markt. Multimediale uitgaven zoals NTFR en NDFR veroverden in recordtempo de markt en behoren vandaag de dag tot de fiscale standaardliteratuur. Daarnaast werden wettenpockets, tijdschriften, wetenschappelijke boeken(reeksen) en, studie- en praktijkboeken uitgebracht die met een vooruitziende blik vanaf het prille begin waren gedigitaliseerd en als zodanig integraal deel vormden van de databank NDFR.

Na zijn vertrek bij Sdu in februari 2009 begon hij per 1 december van dat jaar samen met Bram Brinkman een executive searchbureau dat zich met name toelegt op de werving en selectie voor de fiscale adviesmarkt. Vanaf januari 2013 is hij ook weer actief als uitgever voor de fiscaal-juridische markt. In zijn hele uitgeefcarrière heeft Christiaan Thomas altijd nadruk gelegd op het grote belang van een goede relatie met zijn auteurs, waarbij een lange termijnvisie altijd voorop staat.

CONTACT

Nieuwe Gracht 49 
2011 ND Haarlem 

T +31 (0)6-51 68 73 34

info@tb-uitgevers.nl