WIE ZIJN WIJ

Met de oprichting van Thomas & Brinkman Uitgevers breiden Christiaan Thomas en Bram Brinkman vanaf 1 januari 2013 hun activiteiten uit naar een voor hen zeer vertrouwd terrein, namelijk het uitgeven voor de fiscaal-juridische markt. Beiden beschikken ruimschoots over ervaring op dit terrein. Deze nieuwe uitgeefactiviteiten vormen een logische aanvulling op de bestaande Executive Search-dienstverlening.

Christiaan Thomas was één van de initiatiefnemers en oprichters van Sdu Fiscale en Financiële Uitgevers bv, een joint venture met Sdu Uitgevers, die in een bestek van minder dan tien jaar tijd voorgoed een einde wist te maken aan het monopolie dat Kluwer sinds jaar en dag had op de fiscale markt.

In 2002 begon Bram Brinkman zijn uitgeefcarrière bij deze uitgeverij. Samen met Rob Rijper vormden Thomas en Brinkman het trio van uitgevers dat veel auteurs wist te mobiliseren voor de op- en uitbouw van de fiscale databank NDFR, die de markt stormenderhand zou veroveren. Eerder brachten zij het weekblad NTFR met succes op de markt.

CONTACT

Nieuwe Gracht 49 
2011 ND Haarlem 

T +31 (0)6-51 68 73 34

info@tb-uitgevers.nl