Thomas & Brinkman Uitgevers
Singelweide 158
1967 HD Heemskerk Nederland
52.496020 4.691960

Disclaimer

Thomas & Brinkman Uitgevers, hierna te noemen Thomas & Brinkman, betracht de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij het samenstellen van deze website. Onjuistheden en onvolledigheden in de getoonde gegevens kunnen echter voorkomen. Aan de inhoud van de website kunt u dan ook geen rechten ontlenen. Thomas & Brinkman is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie die wij op http://www.tb-uitgevers.nl aanbieden.

Het is de bezoekers van deze site niet toegestaan verstrekte informatie, producten of diensten zonder voorafgaande toestemming van Thomas & Brinkman anders dan voor eigen gebruik op enige manier te vermenigvuldigen, te verspreiden of openbaar te maken.

Thomas & Brinkman garandeert niet de foutloze werking of ononderbroken beschikbaarheid van haar website. Thomas & Brinkman aanvaardt geen aansprakelijkheid voor de gevolgen van enig technisch gebrek, van welke aard dan ook. 

Door deze internetsite te benaderen en/of de op of via deze internetsite aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met deze disclaimer.